Intretinere acvarii - Acvaristica
intretinere acvarii - date de contact
  • Comenzi / Contact:
  • 0723.208.291
    021.316.26.09
  • Comenzi online click aici
Intretinere acvarii la nivel profesional
intertinere-acvarii - romana engleza

Acvaristica

Acvaristica este stiinta care se ocupa cu toate operatiunile de crestere a pestilor in acvarii, amenajare acvarii si intretinerea acestora.

Asadar, acvaristica presupune o serie de operatiuni si activitati pe care cresterea pestilor le implica. Aceste operatiuni se refera la constructia si proiectarea acvariilor, curatarea si intretinere acvarii, iluminarea acestora, sisteme de filtrare, hrana pentru pesti, decorarea acvariilor cu plante, pietre si nisip, precum si alte operatiuni si interventii pe care cresterea pestilor le presupune.

Avand o experienta vasta, firma noastra se ocupa cu tot ceea ce inseamna acvaristica, de la proiectarea si constructia acvariilor si pana la decorare si intretinere acestora. Va oferim o gama larga de acvarii de diferite dimensiuni si forme precum si orice fel de operatiune pe care cresterea pestilor si intretinerea acvariilor o presupune.

Va oferim solutii atat pentru acasa cat si pentru firme, institutii private, publice dar si unitati turistice, unde ideea amenajare acvarii a devenit una foarte populara.

 

intretinere acvarii - Intretinere acvarii - 1
intretinere acvarii - Magazin Drumul Taberei
intretinere acvarii - Expozitie Muzeul Antipa vara 2004
intretinere acvarii - serasalmus natererri pirania)
intretinere acvarii - discus- expo Antipa 2004
intretinere acvarii - arowana expo Antipa 2004
intretinere acvarii - intretinere acvarii
intretinere acvarii - intretinere acvarii
intretinere acvarii - Nano acvariu-18 L